❤️❤️ 2 + 1 GRATIS op ALLES // LAATSTE KORTINGEN %%% // ZOMER -60% & OUTLET -20% EXTRA // GRATIS VERZENDING in België vanaf €90 // 1-2 DAGEN LEVERTERMIJN // VEILIGE BETAALOMGEVING

Algemene voorwaarden

 

DE VERKOPER

 

De blauwe Kapitein met maatschappelijke zetel te Bisschopslaan 4, 2340 Beerse is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0807.377.421.

Het BTW nummer is BE 0807.377.421.

Telefoon: +32 476 39 67 64

E-mail: [email protected]

Website: www.deblauwekapitein.be

 

TOEPASSING

 

Elke online bestelling geldt als aanvaarding door de Koper van onze algemene voorwaarden.

 

PRIJZEN EN PRODUCTINFORMATIE

 

Al onze prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW. De kosten van transport worden afzonderlijk vermeld.
 

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld.

De verkoper tracht de productomschrijvingen en het fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te maken

Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren.

Twijfel zeker niet om bijkomende uitleg over ons aanbod te verkrijgen. Hiervoor neem je contact op via [email protected], of telefonisch.

 

 

AANVAARDING VAN DE BESTELLING

 

Nadat je je bestelling bevestigd hebt en de betaling via de beveiligde site volledig doorlopen is, krijg je per mail een orderbevestiging van ons.

Indien er voor gekozen is om te betalen per overschrijving krijg je eveneens een orderbevestiging.

De orderbevestiging bevat een overzicht van de bestelde producten, de hoeveelheid, de prijs, de betalingswijze en indien van toepassing het leveringsadres.

 

Telkens als je een product in je winkelwagen plaatst kan je zien hoeveel de verzendkosten bedragen.

Bestel je voor meer dan € 90 dan verzenden we je pakje gratis naar een adres in België. Voor bestellingen onder de € 90 komen er verzendkosten bij. Deze kosten worden duidelijk vermeld voordat je je bestelling bevestigd.

Je kan de producten ook steeds komen afhalen bij De blauwe Kapitein, Bisschopslaan 4 te Beerse. Dan betaal je uiteraard geen verzendkosten.

 

Onderstaande tarieven zijn van toepassing: 

 

LAND

VERZENDKOST

België

 €5,00

Nederland

 €8,50

Luxemburg

 €8,50

Duitsland

 €10,50

Frankrijk

 €10,50

Groot-Brittanië

 €12,50

de rest van Europa

 €25

Amerika

 €25

de rest van de wereld 

 €35

 

  


Indien je tijdens je bestelling reeds klant bent bij De blauwe Kapitein verschijnt standaard jouw leveringsadres. Bij het overzicht van je gegevens kan het leveringsadres aangepast worden naar een adres naar keuze.

 

LEVERING

 

In België ontvang je de bestelde producten uiterlijk 3 dagen na ontvangst van de betaling, in Nederland uiterlijk 5 dagen na ontvangst van de betaling.

 

 

RETOURNEREN

Tijdens onze TOTALE UITVERKOOP kunnen aankopen niet meer geretourneerd worden.

 

OVERMACHT

 

De verkoper is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van zijn verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten zijn normale controle, inbegrepen produktieonderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij de verkoper, hetzij zijn leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.
 


 

BETALING

 

Je bestelling kan onmiddelijk online betaalt worden. Tijdens het afrekenen kies je welke betaalmogelijkheid jou het best past. De blauwe Kapitein werkt samen met Mollie, omdat ze gebruik maken van een beveiligde internetverbinding.

Betaal je liever niet online, dan kan je het bedrag ook overschrijven op ons rekeningnummer BE16 3630 3363 3374 (met vermelding van het ordernummer). Hou er wel rekening mee dat je pakje pas verstuurd wordt, wanneer we de betaling ontvangen hebben. Afhankelijk van de bank kan dit enkele dagen duren.

 

 

EIGENDOMSVOORBEHOUD

 

In afwijking van artikel 1583 BW, blijft De blauwe Kapitein eigenaar van de verkochte goederen tot op de dag van de volledige betaling van de volledige prijs, inclusief alle kosten en lasten, nalatigheidsinteresten en vergoedingen. Bij niet betaling behoudt de verkoper zich het recht voor de goederen terug te nemen, van rechtswege en op kosten van de Koper.

 

PERSOONSGEGEVENS

 

Door te bestellen op onze webshop De blauwe Kapitein, staat de Koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het orderproces. De Koper heeft ten allen tijde het recht om zich kosteloos te verzetten tegen de verwerking voor direct marketing doeleinden.

 

LEEFTIJD

 

Door te bestellen verklaart U ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn voor uw aankoopdaad.

 

TOEPASSELIJK RECHT

 

De geschillen aangaande het sluiten, de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering van het contract of van de huidige algemene voorwaarden zijn uitsluitend beheerst door het Belgische recht en vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbanken van Turnhout.

 

COPYRIGHT

 

Ontwerpen, concepten, foto's en teksten van De blauwe Kapitein blijven eigendom van De blauwe Kapitein, de geleverde creaties mogen dan ook niet zonder toestemming van ons aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden, bij overtreding worden gerechtelijke stappen ondernomen.